Stockholm. Vi demonstrerar på torsdagar vid lunchtid på Mynttorget från mars till november. Vi delar ut flygblad, sjunger några kampsånger och har talkörsramsor. Vill du lyssna på oss, klicka på denna länk, https://soundcloud.com/tantpatrullen-stockholm/2-tantpatrullens-stridssang.

Vi träffas också några gånger per år då vi bjuder på soppa och lyssnar på någon intressant person och planerar det som ska hända framöver.

Vi har också sommaravslutning tillsammans då vi avnjuter en härlig sommarlunch. Vi firar också nyår tillsammans med tre rätters middag till självkostnadspris.

Vi passar också på att demonstrera till Halloween då vi klär ut oss som häxor och på Lucia är det dags igen. Då bildar vi ett luciatåg och ställer oss på en publik plats där vi sjunger våra kampsånger och så klart en omgjord luciasång.

Vill du vara med oss eller vill du veta mer. Kontakta gärna Marianne Eriksson e-post kajsaarg@hotmail.com

Örebro kontaktperson Christina Hermansson e-post robertochristins@gmail.com

Värmland kontaktperson Maria Loa Sandgren e-post maria.loa@telia.com

Hedemora kontaktperson Ulla Nygårds e-post ulla.nygards@gmail.com

Uddevalla Ewy Gahnström e-post ewygahnstrom@telia.com

Östersund kontaktperson Hagar Lövgren e-post hagarlovgren@yahoo.se

Snart har vi också en tantpatrull i Lund, välkommen säger vi till alla tanter där som nu jobbar för att starta en förening.

Vill du starta en förening på din hemort, och vill ha tips på vad du kan göra och vilket material du kan få av, mejla oss på tantpatrullen@gmail.com